info@quartiernational.be

Quartier National Stralend Middelpunt Tijdens Antwerp Fashion Weekend 2024

“Belevenis is van onschatbare waarde en biedt een unieke dimensie die online niet te evenaren is,” aldus Nico Volckeryck, Voorzitter ARP en Regio Directeur NSZ Groot Antwerpen.

Op donderdag 4 april werd het Antwerp Fashion Weekend (AFW) feestelijk ingeluid met een betoverend openings evenement in de befaamde Stadsfeestzaal van Antwerpen, waarmee een weekend vol modepracht en -praal van start ging. Het evenement, een waar spektakel dat liefhebbers van over het hele land aantrok, was de perfecte aftrap voor een weekend dat volledig in het teken van mode stond.

Een van de hoogtepunten van de avond was het defilé van Phil and Fox, een rijzende ster aan het Antwerpse modefirmament. Dit mode label is geliefd om zijn vernieuwende kijk op moderne elegantie, en de nieuwste collectie werd dan ook met open armen ontvangen door de enthousiaste aanwezigen.

Ook dit jaar hebben we het genoegen aan te kondigen dat Quartier National, als kloppend hart van de Antwerpse mode, actief deelneemt aan het Antwerp Fashion Weekend. Op 6 en 7 april verwelkomen we modeliefhebbers om de nieuwste zomercollecties te bewonderen in onze winkel.

Een unieke toevoeging aan het programma dit jaar is een gratis casting voor Model&Mannequin, waarmee we aanstormend talent de kans bieden om ontdekt te worden. Gedurende het weekend zullen er korte modeshows zijn die een niet te missen kans bieden om de dynamiek en pracht van de modewereld van dichtbij mee te maken.

Quartier National is trots om bij te dragen aan de rijke modecultuur van Antwerpen, die zich uitstrekt van de Kammenstraat tot de Nationalestraat en de Steenhouwersvest. We nodigen iedereen uit om te komen genieten van de vele instore acties en de unieke sfeer die onze wijk te bieden heeft.

Het Antwerp Fashion Weekend benadrukt het belang van lokale mode retail in een tijdperk waar online winkelen blijft groeien. “Belevenis is van onschatbare waarde en biedt een unieke dimensie die online niet te evenaren is,” aldus Nico Volckeryck, Voorzitter ARP en Regio Directeur NSZ Groot Antwerpen. “We zijn toegewijd aan het creëren van een toegankelijke, parkeervriendelijke omgeving met boeiende ervaringen in onze commerciële centra om zo de vitaliteit van onze lokale economie te ondersteunen en leegstand te voorkomen.”

Quartier National, samen met onze gewaardeerde partners zoals District Antwerpen, NSZ Groot Antwerpenh, Feathers, en andere, is vereerd om deel uit te maken van dit initiatief dat de lokale mode retail en het unieke winkellandschap van Antwerpen viert.

Voor meer informatie over de activiteiten en het programma van het Antwerp Fashion Weekend, bezoek Antwerp Fashion Weekend. Sluit je aan bij de festiviteiten en laat je inspireren door de mode-innovatie en creativiteit die Quartier National en Antwerpen te bieden hebben.