info@quartiernational.be

Baloji in “Augurism.” bij MoMu Antwerpen

Ontdek de unieke wereld van Baloji in “Augurism.” bij MoMu Antwerpen, een verbluffende tentoonstelling die de culturele dialoog en identiteitsexploratie viert. Baloji, een kunstenaar met Congolese wortels, presenteert een transdisciplinaire reis die muziek, film, en design verweeft, geïnspireerd door zijn film “Augure” en samenwerkingen met internationale kunstenaars. Een must-see voor liefhebbers van cultuur en kunst tot 16 juni 2024.

“Baloji’s unieke visie op kunst en cultuur”

“De tentoonstelling is een magisch-realistische reis door het werk van Baloji…”, onthult de charme van een kunstenaar die grenzen verlegt. Zijn werk is een dialoog tussen de Congolese cultuur en Europese avant-garde, een rijke mix van inspiraties en samenwerkingen. “Baloji’s unieke visie op kunst en cultuur” nodigt ons uit om dieper na te denken over de complexiteit van identiteit in een geglobaliseerde wereld.

Alle info en tickets vindt je hier