info@quartiernational.be

Vintage Vibes in Quartier National: Ontdek Klub Kollekt’s Mode Tijdreis

Binnen het bruisende Quartier National, opent Jolien Wenselaers de deuren van haar unieke pop-upwinkel, Klub Kollekt, aan de Nationalestraat 69. Tot eind april verwelkomt deze bijzondere plek liefhebbers van vintage mode om te genieten van een met zorg samengestelde collectie. Jolien, gedreven door haar liefde voor circulaire mode en duurzaamheid, heeft persoonlijk elk kledingstuk geselecteerd. Bezoekers kunnen een duik nemen in de rijke geschiedenis van mode met items uit de kleurrijke jaren ’80 en de stijlvolle jaren ’90. Klub Kollekt is meer dan een winkel; het is een ervaring waar Joliens passie voor mode en haar missie om duurzame mode toegankelijk te maken voor iedereen samenkomen. Elke donderdag tot zondag van 11 tot 18 uur staat de deur open voor iedereen die de magie van vintage kleding wil ontdekken en zich wil laten inspireren door unieke vondsten.

Klub Kollekt. Nationalestraat 69. De winkel is open donderdag tot zondag van 11 tot 18 uur, en dat van 1 maart tot 28 april.