info@quartiernational.be

Welkom bij Quartiernational.be!

Beste bezoekers, leden en vrienden van Quartienational,

Met trots en enthousiasme heten we jullie van harte welkom op onze gloednieuwe website: Quartiernational.be. Deze website is het resultaat van een gezamenlijke inspanning van onze winkelvereniging en de stad Antwerpen, met als doel een centraal platform te bieden waarop we niet alleen onze ledenwinkels in de schijnwerpers zetten, maar ook een brug slaan tussen lokale ondernemers en de gemeenschap die wij zo koesteren.

Quartienational staat symbool voor de rijke diversiteit en unieke sfeer van onze wijk. Wij geloven sterk in de kracht van lokale handel en de onmisbare rol die het speelt in het levendig houden van onze gemeenschap. Onze missie is om deze dynamiek te ondersteunen, te promoten en te vieren.

Op onze website vind je een schat aan informatie over alle aangesloten winkels, van boetieks en bistro’s tot ambachtelijke werkplaatsen en galerieën. Elk lid van Quartienational heeft zijn eigen unieke verhaal, producten en diensten, die samen de rijke tapestrie van onze gemeenschap weven. Wij nodigen je uit om deze te ontdekken, te ondersteunen en deel uit te maken van onze bloeiende wijk.

Naast winkelinformatie biedt Quartiernational.be een agenda vol evenementen, promoties en activiteiten die onze leden organiseren. Van straatfeesten en seizoensmarkten tot workshops en culturele evenementen, er is altijd wel iets boeiends te beleven in onze levendige wijk.

Wij zien deze website als een levend project, dat zal groeien en evolueren met onze gemeenschap. Jouw feedback en suggesties zijn van harte welkom, want samen bouwen we aan een nog sterkere en meer verbonden gemeenschap.

Neem dus een kijkje, laat je inspireren en ontdek wat Quartienational te bieden heeft. Vergeet niet om ons te volgen op social media voor de laatste updates en nieuwtjes of in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Samen maken we van onze wijk een nog mooiere plek om te wonen, werken en genieten.

Welkom in het hart van onze gemeenschap. Welkom bij Quartiernational.be!

Met warme groeten,

Nico Volckeryck, Jo Pattyn en Filip Vandenbussche

Voorzitter/Coördinator/Communicatiemanagers

Winkelvereniging Quartiernational VZW