info@quartiernational.be

Zomerkoopjes in volle gang in de Modewijk!

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken – de zomerkoopjes zijn officieel begonnen in de Modewijk Sint-Andries of Quartier National! De straten bruisen van opwinding en fashionista’s haasten zich naar deze bruisende wijk in de stad. Met een overvloed aan boetieks, winkels en designermerken is het een waar paradijs voor shopliefhebbers.

Wandel door de straten en laat je verleiden door de nieuwste trends en onweerstaanbare aanbiedingen. Stop bij bekende fashionshops zoals Arte of schoenenwinkel Zappa In De Kammenstraat, Stay in de Nationalestraat  en uiteraard in de vele andere winkels die de modewijk rijk is en waar je exclusieve kortingen vindt op prachtige kledingstukken, accessoires en schoenen. Maar wacht, er is meer!

In het hart van Quartier National bevindt zich een ware winkelbestemming – Winkel FANS. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan merchandise, gaming-accessoires en collector’s items. Of je nu op zoek bent naar die ene zeldzame popcultuurfiguur of een telefooncontrollerhouder in de stijl van Borderlands, Winkel FANS heeft het allemaal. Ook daar zijn er koopjes te doen, voor de nieuwste deals en must-have items! Trouwens bij het supercool Light center ACE Lightning  zijn er nu ook mooie koopjes te doen.

Maar het draait niet alleen om winkelen in de Modewijk Sint-Andries of Quartier National. Terwijl je van winkel naar winkel jumpt, geniet je ook van de prachtige architectuur, gezellige cafés en bruisende sfeer van deze unieke wijk. Het is een ware belevenis die al je zintuigen prikkelt.

Dus waar wacht je nog op? Grijp je vrienden, maak ruimte in je kledingkast en ga op ontdekkingsreis in de Modewijk Sint-Andries of Quartier National. Laat je verrassen door de onweerstaanbare aanbiedingen, de nieuwste modetrends en de unieke sfeer van deze bruisende winkelbestemming. Vergeet niet je route te plannen en je favoriete winkels zoals Winkel FANS op https://quartiernational.be/ te bezoeken voor een onvergetelijke shoppingervaring!