info@quartiernational.be

En Wij zijn trots trots op Kaai!

Het Belgisch/Antwerps modebedrijf, Kaai, heeft de aandacht getrokken van de Belgische Koninklijke Familie door één van hun tassen te laten dragen door de Koninklijke Prinses van België tijdens haar recente werkbezoek aan Egypte, samen met Koningin Mathilde. Het merk is trots om deel uit te maken van de Belgische modewereld en om ons land te vertegenwoordigen op internationaal niveau. “Het is een eer voor ons om te zien dat onze producten gedragen worden door de Belgische royals en zo onze mode-industrie te vertegenwoordigen”, aldus het merk. Kaai is toegewijd aan het creëren van kwalitatieve, Belgische producten en wil in de toekomst nog meer bijdragen aan de Belgische mode-industrie. Ze kijken ernaar uit om ons land verder te vertegenwoordigen op het internationale podium.

 

Kaai Nationalestraat 91- Antwerpen https://shop.kaai.eu/