info@quartiernational.be

MOMA : Een Tijdloos Meesterwerk in Quartier National, Antwerpen

Quartier National VZW, de winkelvereniging van de modewijk, heeft met trots een nieuw lid verwelkomd in de bruisende mode-scene van Antwerpen. Eind november 2023 opende het gerenommeerde Italiaanse schoenenmerk MOMA haar allereerste flagship store in Quartier National. Dit betekent goed nieuws voor modeliefhebbers en iedereen die op zoek is naar tijdloos vakmanschap en passie in een enkel paar schoenen.

MOMA: Tijdloos Vakmanschap en Passie MOMA, een afkorting voor “Midnight Over My Action”, vertegenwoordigt vakmanschap en passie in zijn puurste vorm. Het verhaal van MOMA begon in de vroege jaren ’90, toen de broers Gigio & Daniele Gironacci hun eigen atelier openden in de Italiaanse regio Marche. Gedreven door hun liefde voor leer begonnen ze met het gebruik van gerecyclede leerhuiden, die door hun imperfecties en kleurschakeringen een uniek verhaal vertelden.

De Gironacci-broers streefden naar duurzaamheid vanaf het begin. Ze wilden schoenen creëren die niet alleen comfortabel waren, maar ook een tijdloze uitstraling hadden. Deze visie resulteerde in de kenmerkende MOMA-stijl: een combinatie van vintage allure met een perfecte pasvorm en uitstekend draagcomfort.

MOMA blijft trouw aan zijn roots, waarbij hoogwaardige materialen, vakmanschap en handwerk centraal staan. Wat MOMA echter echt onderscheidt, is de toevoeging van een wabi sabi-esthetiek, waardoor elk paar schoenen uniek wordt. Elk ontwerp wordt nog steeds met zorg en precisie in het Italiaanse atelier ontworpen en vervaardigd.

Verken de MOMA-Flagship Store In de MOMA-flagship store in Quartier National word je verwelkomd door een indrukwekkende collectie voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle laarzen, robuuste boots, geklede schoenen, sportieve modellen, comfortabele sandalen of trendy sneakers, MOMA heeft het allemaal. De verscheidenheid en kwaliteit van hun aanbod zullen je zeker verrassen.

Conclusie: De komst van MOMA naar Quartier National in Antwerpen is een ware traktatie voor modeliefhebbers en schoenenkenners. Met hun tijdloze vakmanschap en passie belichaamt MOMA de geest van de modewijk en voegt het een onmisbare dimensie toe aan de rijke mix van winkels en boetieks in de buurt. Bezoek de MOMA-flagship store en ontdek de perfecte schoenen die je stijl en comfort bieden, met een vleugje Italiaanse kunst en ambacht.

Welkom bij MOMA, welkom in Quartier National.

Nationalestraat 37 2000 Antwerpen

Tel. 03/888.73.35