Labels Inc.

Contact
Nationalestraat 95, 2000 Antwerpen
+32 3 232.60.56
Info@labelsinc.com

Bijna twintig jaar geleden, in 2002, opende ze in de Aalmoezenierstraat een winkel met designermode en accessoires van vorige seizoenen van voornamelijk Belgische en Japanse modeontwerpers. In Parijs en New York was het al een hit, Antwerpen mode stad aan de Schelde, paste mooi in dat rijtje. Het Modemuseum (MoMu) was net geopend, de Nationalestraat en omgeving kregen een nieuw leven en trokken zowel gevestigde als jonge ontwerpers aan, met Dries Van Noten en zijn Modepaleis als pionier. Ideale plek dus om met een winkel te beginnen die onberispelijke tweedehandskleding van particulieren verkoopt, of gloednieuwe stukken uit de vorige collecties van Belgische en internationale ontwerpers. Antwerpen zat nog in de roes van het mode jaar in 2001 en trok journalisten en bezoekers aan van over de hele wereld. De New York Times en Vuitton city Guide, toeristen van Nederland tot Japan, Barcelona en New York, modestudenten en Belgische modetoeristen, ze wilden allemaal deze second hand designer shop Labels Inc. ontdekken.

Ondertussen is Labels Inc. al bijna twintig jaar een vaste waarde in de Antwerpse modescene, die betaalbare stukken aanbiedt van de meest avantgardistische ontwerpers van het moment. Ann Demeulemeester, Dries Van Noten, A.F.Vandevorst, Maison Margiela, Vêtements, Raf Simons, Bernhard Willhelm om maar enkele Belgische labels te noemen hangen er naast internationale labels zoals Balenciaga, Dior, Comme des Garçons, Chloé, Miu Miu, Marni en Yves Saint Laurent. Er is ook een creatieve link met de mode afdeling van de Antwerpse Koninklijke Academie van Schone kunsten. Elke maand krijgt een veelbelovend modestudent er een etalage, zodat ook de nieuwste generatie een ‘podium’ krijgt en het jongste talent kan ontdekt worden.

Wat haar en haar ‘boetiek’ zo uniek maakt is dat Erna niet enkel onvoorwaardelijk op zoek is naar de cutting-edge esthetiek van de meest interessante ontwerpers van mannen-, vrouwen-, schoenen- en accessoire collecties, want dat is de filosofie van het concept ‘Labels Inc.’, maar dat ook originele stukken uit de beginjaren van de Antwerpse Zes, van Maison Martin Margiela en Raf Simons en collector’s items van vele internationale ontwerpers, af en toe bij Labels Inc. terecht komen en te ontdekken zijn.

Very Welcome!

Labels Inc.

Labels Inc. wordt bijna twintig en zit in de Nationalestraat.

Verslavend veel moois en lekkers!…

RSS
Follow by Email
Instagram