Kaai

Contact
Nationalestraat 91, 2000 Antwerpen

hello@kaai.eu

KAAI, een luxe tas voor de actieve vrouw.
KAAI werd in 2017 in Antwerpen, België, opgericht door Ine Verhaert en Helga Meersmans, die de perfecte work-life-tas voor de eclectische vrouw met verfijnde stijlnormen wilden herontdekken.
Tijdens hun zakelijke carrière haastten ze zich van de ene vergadering naar de andere. Hun belangrijkste metgezellen: een laptop, een GSM, veel papierwerk en essentiële benodigdheden, allemaal in hun handtas gepropt.
Wanhopig op zoek naar een stijlvolle tas die aansluit bij hun actieve levensstijl, wisten ze dat ze het beter konden doen. Dus namen ze de touwtjes in handen en gingen ze aan de slag met een duidelijk doel voor ogen: het creëren van een nieuw tassenconcept voor vrouwen on the go.
Een KAAI handtas is een luxueuze tas die je drukke levensstijl elegant organiseert door de clevere binnen indeling met vele compartimenten. Geef alles wat je dagdagelijks met je meedraagt een speciale plek in je handtas.
KAAI laat zich inspireren door de levens en verlangens van succesvolle moderne vrouwen en brengt verandering door tassen te maken die zowel functioneel als modieus en vrouwelijk zijn.
Geïnspireerd door de kleuren en pure grafische lijnen van Art Deco, herinterpreteren we de tijdloze allure van dit tijdperk in magisch moderne, minimalistische handtassen met een eeuwige aantrekkingskracht.

Het gepassioneerde KAAI team staat klaar met gepersonaliseerd advies. Kom langs en vind de tas die perfect bij je past.

Kaai

Waar luxe, design en functionaliteit samen smelten in één tas. Een Kaai tas is jouw ultieme metgezel van ochtend tot avond.

Verslavend veel moois en lekkers!…

RSS
Follow by Email
Instagram