Doe mee met de Fashion Market tijdens antwerp Fashion Weekend

Doe mee met de Fashion Market op 1 en 2 april 2023 en verhoog uw omzet! Dit tweedaagse evenement is de perfecte kans om uw winkel te promoten en uw merk te laten opvallen in de bruisende stad Antwerpen.

Tijdens het Antwerp Fashion Weekend komen fashion lovers en influencers van over heel het land naar Antwerpen om de nieuwste trends te ontdekken en te genieten van de unieke sfeer van deze stad.

Maak gebruik van de levendige straten van Antwerpen en creëer uw eigen animatie of straattheater om nieuwe klanten te trekken. Zorg ervoor dat uw winkel opvalt tussen de vele andere deelnemers en laat zien waar u voor staat. Tijdens het Antwerp Fashion Weekend zijn de mogelijkheden eindeloos.

Het evenement trekt niet alleen bezoekers die geïnteresseerd zijn in mode, maar ook mensen die op zoek zijn naar een leuke dag uit.

De deelnamekosten voor de Fashion Market bedragen slechts €75 + btw.

Als u uw winkel in de Kammenstraat of Ijzerenwaag heeft, heeft u de mogelijkheid om een tent voor uw winkel te plaatsen. Houd er echter rekening mee dat er te allen tijde vrije doorgang moet zijn voor hulpdiensten, zoals brandweerwagens.

Als uw winkel zich bevindt in de Nationalestraat of Steenhouwersvest, kunt u alleen iets doen op het voetpad. Vergeet niet om ook hier de vrije doorgang voor rolstoelen te waarborgen. U kunt bijvoorbeeld een rode loper of een tafel tegen de gevel plaatsen, of zorg voor straatanimatie om de aandacht van bezoekers te trekken.

Inschrijven

RSS
Follow by Email
Instagram