info@quartiernational.be

9 winkelzones

ONTDEK QUARTIER NATIONAL

De 16e-eeuwse titel ’triomfantelijke handelsstad’ wordt vandaag de dag vertegenwoordigd door 9 winkelgebieden, elk met hun eigen focus en karakter zoals, mode, lifestyle en food.

Kammenstraat

Nationalestraat

Ijzerenwaag

Steenhouwersvest

Theodoor Van Rijswijckplaats

Kom naar de feestelijke koopzondag in Quartier National!

We maken van de komende koopzondag op 2 juni een onvergetelijke belevenis. De wijk wordt omgetoverd tot een zomers paradijs met rust- en relaxeilanden, waar je even kunt ontsnappen aan de drukte. Geniet van live muziek verzorgd door een dixielandband en laat je verrassen door gratis drankjes die worden uitgedeeld. Daarnaast vindt de Sint-Andries run plaats in de wijk, wat zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.
De Lijn zorgt voor een nostalgische touch met een oude tram die door de Nationalestraat rijdt, perfect voor een extra zomerse shoppingervaring.
Vergeet niet om een zomerse sfeer of beach touch aan je outfit toe te voegen en maak er een leuke dag van!

Overzicht winkels

Ontdek onze hotspots

Nieuw

Masato Pop-Up Store Antwerpen

ACE Lighting

Zappa

MARIE-MARIE

Tribu Collection

Extreme Skateshop

Blog

Nieuws & Updates

Mooie keukens voor een faire prijs

Mooie keukens voor een faire prijs

FIRMAX is het eerste retailconcept dat zijn intrek heeft genomen in de gelijkvloerse winkelrij op nummer 164 van de Fierensblokken tegenover het Tropisch Instituut.  De ruimte is zeer afwisselend gevuld met keukens in allerlei stijlen: trendy minimalistisch,...

Tribu ging niet over één nacht ijs

Tribu ging niet over één nacht ijs

Voor de kinder- en vrouwenkledingwinkel Tribu zijn de twee schoonzussen (hun mannen zijn broers) niet over één nacht ijs gegaan. Da’s vooreerst te merken aan de mooie, frisse winkelinrichting. Maar vooral, de doordachte opstartperiode waarin ze de levensvatbaarheid...