info@quartiernational.be

WEAR: De Boetiek voor de Trendy Modebewuste Man en Vrouw!

Ben jij op zoek naar de nieuwste trends en de hipste mode voor mannen en vrouwen?

Dan moet je zeker een kijkje nemen bij WEAR, dé multibrand boetiek met vier fysieke winkels en een uitgebreide webshop. WEAR biedt een unieke mix van bekende en minder bekende merken, zodat je altijd de meest trendy kleding en accessoires vindt die bij jouw persoonlijke stijl passen.

Of je nu op zoek bent naar casual streetwear of juist naar formele kleding, WEAR heeft voor elk wat wils. De collecties van verschillende topmerken worden zorgvuldig samengesteld door een team van mode-experts. Zo ben je verzekerd van een uitgebreide en diverse collectie die altijd up-to-date is.

Maar niet alleen kleding, ook accessoires mogen niet ontbreken bij een trendy outfit.

Bij WEAR vind je daarom ook een ruime keuze aan schoenen, tassen, sieraden, horloges en zonnebrillen. En natuurlijk worden ook deze items zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit, stijl en exclusiviteit.

De winkels van WEAR zijn een lust voor het oog en de sfeer ademt fashion en stijl.

Het team van gepassioneerde fashion lovers staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het samenstellen van de perfecte outfit. Of je nu op zoek bent naar een casual look of juist naar een formele outfit voor een speciale gelegenheid, het team van WEAR denkt met je mee en geeft persoonlijk advies.

Maar ook als je geen tijd hebt om naar de fysieke winkel te komen, kun je altijd terecht bij de webshop van WEAR. Hier vind je dezelfde uitgebreide collectie als in de winkels en kun je eenvoudig en snel bestellen. Bestellingen worden gratis verzonden bij besteding vanaf €100,- en je kunt je items gratis retourneren binnen België en Nederland.

Kortom, als je op zoek bent naar een boetiek met de nieuwste trends en de hipste mode voor mannen en vrouwen, dan is WEAR dé plek waar je moet zijn. Bezoek één van de winkels of neem een kijkje op Wear-Store  https://www.wear-store.be/en of op de Instagram pagina’s van @wear_homme en @wearstore_official en ontdek wat WEAR voor jou kan betekenen.

Adres : Kammenstraat 21, 2000 Antwerpen

https://www.wear-store.be/en