Ben jij een echte fashion lover en altijd op zoek naar de nieuwste trends en inspiratie? Dan mag je het Antwerp Fashion Weekend op 1 en 2 april 2023 niet missen!

 

Dit evenement is dé ontmoetingsplaats voor fashion lovers en trendsetters en biedt een onvergetelijke ervaring vol fashion, food, muziek en leuke acties en kortingen. Tijdens de Fashion Market kun je kennismaken met de hipste fashion items van bekende merken en ontwerpers, zowel indoor als outdoor in de bruisende winkelstraten van Antwerpen.

Op de Meir en de Wilde Zee kun je genieten van spectaculaire catwalks waar de nieuwste lente- en zomertrends worden getoond.

Organisator Antwerp Retail Shopping Promotion vzw heeft samen met verschillende partners een topweekend samengesteld voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en de nieuwste trends. Bezoek de Kammenstraat, Nationalestraat, Ijzerenwaag, Steenhouwersvest of Kleine Markt en ontdek wat de fashion wereld te bieden heeft.

Maar dat is nog niet alles! Op de Meir is er zelfs een Free podium waar je me ju band of talent kan optreden. Dit is jouw kans om deel uit te maken van de modewereld en te laten zien wat je in huis hebt. Schrijf je in op www.beleefantwerpen.be en laat je inspireren door de verschillende shows.

Hou ons in de gaten via social media of check regelmatig onze blog op www.antwerpfashionweekend.com voor het laatste nieuws. Wij kijken er alvast naar uit om je te verwelkomen tijdens het Antwerp Fashion Weekend!

Dit event komt tot stand in samenwerking met District Antwerpen, t’Kompas, Neutraal Syndicaat Voor Zelfstandigen, Meir VZW, Quartier National VZW, De Wilde Zee VZW, Antwerp Retail Promotion,

RSS
Follow by Email
Instagram