Are you HNGRY? Maak kennis met dit uniek kookpakkettenconcept!

Are you HNGRY? Maak kennis met dit uniek kookpakkettenconcept!

Thierry Peeters kwam drie jaar geleden met een uniek concept op de Kleine Markt in Antwerpen. Na het uitbaten van een eigen restaurant, wou hij de boeg omgooien en zijn culinaire passie gebruiken in een ander project: HNGRY. Op citytrip in Berlijn kwam hij een gelijkaardig concept tegen en bracht hij de Belgische versie naar Antwerpen. “Ik wou een culinair concept bedenken wat echt handig zou zijn voor mensen en in Berlijn vond ik de inspiratie”, zegt Thierry Peeters, eigenaar van HNGRY.

_DSC0026 kopiëren

Bij HNGRY heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 10 verschillende kookpakketten. Bij elk van de 10 recepten staan alle ingrediënten klaar per perfecte hoeveelheid. Zo kan je een kookpakket afhalen en thuis aan de slag gaan. “Wij werken altijd met een aanbieding van 10 verschillende gerechten en om de twee werken veranderen wij 4 van de 10 gerechten door nieuwe recepten. Ik stel de gerechten altijd zelf samen. Door mijn ervaring in het restaurant, ben ik het gewoon om kaarten en suggesties samen te stellen, dus inspiratie heb ik genoeg. Soms laten we ook enkele gerechten terugkomen”, zegt Thierry.

Het is nog steeds een uniek concept in Antwerpen, maar ondertussen zijn er online wel veel gelijkaardige spelers bijgekomen, zoals Hellofresh, Smartmat, … . “De komst van onder andere Hellofresh heeft mij ook veel voordelen geboden. Ze hebben de markt opengebroken voor dit foodconcept. HNGRY en Hellofresh hebben ook nog heel veel verschillen. Zij richten zich op massaproductie en ik meer op niche.”

_DSC0032 kopiëren

“Deze locatie op de Kleine Markt is perfect voor de doelgroep die ik wil bereiken. Mensen die naar de stad komen, parkeren hun auto hier en komen al wandelend voorbij de winkel. Zo springen toeristen en mensen uit andere steden regelmatig eens binnen. Op de Kleine Markt is veel inkomende en uitgaand verkeer”, zegt Thierry. Hij opteerde ook altijd voor een winkel en niet enkel een webshop. Mensen moeten HNGRY toevallig kunnen leren kennen door te winkel te bezoeken volgens zaakvoerder Thierry. “Zo kunnen ze ook altijd zien wat er achter de schermen gebeurt.”

_DSC0010 kopiëren

Sinds kort is HNGRY ook aan huis aan het leveren. Honderd gemeenten rond de stad Antwerpen, kunnen voor 10 uur ’s avonds hun kookpakket bestellen. Ze krijgen die de dag erna thuis geleverd. “Toen ik de winkel begon, heb ik altijd in het achterhoofd gehouden om te werken met delivery. En sinds Bpost zijn start-up gericht op boodschappen in Antwerpen heeft gevestigd, ben ik meteen mee op hun kar gesprongen.”

_DSC0021 kopiëren

Naast de kookpakketten verkoopt Thierry in zijn winkel ook kookboeken en kookaccessoires. Waar de klanten wel op moeten letten, is dat de kookpakketten altijd aangeboden worden, is porties van 2. Je kan dus altijd voor 2, 4, 6, 8,… personen eten kopen en bestellen. “Ik bied soms echt mini-hoeveelheden aan: een klein flesje balsamico, een paprika,… . Ik kan moeilijk een halve komkommer aanbieden.”

_DSC0013 kopiëren

De kookpakketten die HNGRY aanbiedt, zijn iets duurder dan de kookpakketten die Hellofresh of Smartmat aanbieden, maar dat is volgens Thierrry niet meer dan normaal: “Wij onderscheiden ons door de kwaliteit dat we bieden. We werken enkel met heel goede producten, in heel kleine porties. Het hangt ook af wat voor je recept je kiest. Als je een recept kiest met Scampi’s, betaal je een heel andere prijs dan een recept met kip. We zijn niet extreem duur, we hebben gewoon een prijs die de kwaliteit verdient.”

_____________________________________________________________________________________________

Duurzaamheid =

  • Alle ingrediënten worden aangeboden, naargelang het verbruik. Het is zo goed als geen afval of overschot.

Openingsuren =

  • Ma – Vrij = 8 u – 20 u
  • Zat = 8 u – 19 u
  • Zon = gesloten

Sociale Media =

  • Facebook = HNGRY
  • Instagram = hngry_shop
  • Website = www.hngry.be

Contact =

  • 03 291 80 90
  • antwerpen@hngry.be

Antwoord achterlaten

Quartier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Pin It on Pinterest